T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / KARAPINAR - TOKİ Yavuz Selim İlkokulu

ÇEDES PROJESİ KARDEŞ OKUL

Bakanlığımızın ÇEDES Projesi kapsamında eşlestirildigimiz İskendurun Selahattin Alanya kardeş okulumuza 13 Haziran 2023 tarihinde ögrencilere tatil kitabı, hikâye kitabı, oyuncak malzemelerini teslim etmek, sınıf ziyaretleri yaparak destek olmak için 16 Sınıf  Öğretmen ve İdarecilerin katıldığı  ziyarete gidilmiştir. 

14-06-202313 Haziran 2023 Salı günü ziyarete giden Öğretmenler Selahattin Alanya İlkokul öğrencilerine götürdükleri her sınıf düzeyinde 250 adet Yaz Tatil Kitaplarını öğrencilere sınıflarını ziyaret ederek dağıtımını gerçekleştirdiler. Sınıflarda öğrencilerle Akıl ve Zeka Oyunları oynadılar. Öğrenciler ve Öğretmenleri ile sohbet etti ve bilgi alışverişinde bulundular. Yine hikaye kitapları Sınıf Kitaplıklarına yerleştirilerek sınıf kitaplıkları zenginleştirilmiştir. Ayrıca Anasınıfı ve Hafif Düzey Özel Eğitim Sınıf Öğrencilerine çeşitli oyuncak ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Yine;

10 adet Q-Bitz

10 adet reverse 

10 adet Hedef 5

10 adet koridor

10 adet abalone 

10 adet pentago 

10 adet mangala 

Akıl ve Zeka Oyunları okul kütüphanesinde Okul Müdürü ve Öğretmenlerine teslim edilmiştir. Okul Müdürü, Nur Zuhal ŞENCAN, önümüzdeki yıl Akıl ve Zekâ Oyunları  dersliği oluşturacaklarını ve oyunlara gerçekten ihtiyacı bulunduklarını belirterek teşekkür ettiler. Okul yönetici ve öğretmenleri bu ziyaretimizden dolayı çok samimi duygular içerisinde bulunarak, ÇEDES kapsamında  ilk defa bu kadar kalabalık bir öğretmen grubunun ziyarette bulunduğunu belirttiler. 

Akıl ve Zeka Oyunlarının, oyuncak ve kırtasiye malzemelerin alınmasında destek olan Velilerimize;

Tatil Kitaplarının tedarik edilmesinin sağlanmasında destek olan Karapınar Belediye Başkanımız Mehmet YAKA' ya, Tensipleri ile bu ziyarete destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL ve İlçemiz Kaymakamı Oğuz Cem MURAT' a ziyaret ettiğimiz kardeş okul öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.06.2023 - Güncelleme: 14.06.2023 08:58 - Görüntülenme: 229
  Beğen | 1  kişi beğendi

Etiketler :
ÇEEDES,MEB,KARDEŞ,